افزایش 4 برابری احتمال ابتلا به سرطان کبد

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، در تحقیقات نو نشان داده شده که استفاده از بعضی ظروف پلاستیکی و شیمیایی در بسته بندی مواد غذایی احتمال سرطان کبد را 4 برابر می نماید.

افزایش 4 برابری احتمال ابتلا به سرطان کبد

مطالعات نشان می دهند که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب از جمله تابه های نچسب خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر می نماید.

محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافته اند افرادی که بیشتر در معرض این مواد شیمیایی قرار دارند تا 4.5 برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

داده های مربوط به مواد شیمیایی همواره نسبتاً نو هستند و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهند این مواد خطرناک تر از آنچه قبلاً تصور می شد، هستند.

در اوایل سال جاری، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همواره (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از 99 درصد کاهش داد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارند؛ از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذا های دریایی، لباس های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپو.

وبلاگ سفر به کانادا علمی پزشکی کلینیک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش 4 برابری احتمال ابتلا به سرطان کبد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 4 برابری احتمال ابتلا به سرطان کبد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید