راهنمای خرید آبگرمکن برقی دیواری

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، آبگرمکن برقی دستگاهی است که برای تامین آب گرم مورد احتیاج در امکان مختلف مانند خانه ها و محل کار مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها به صورت دیواری و ایستاده فراوری می گردند. مدل های دیواری این دستگاه ها که به آبگرمکن دیواری برقی معروف هستند دارای مزیت های فراوانی از جمله سرعت بالای گرمایش آب، ایمنی بالا، راحتی در نصب و هزینه تعمیرات پائین هستند.

راهنمای خرید آبگرمکن برقی دیواری

بر خلاف تصور عموم مبنی بر هزینه بالای برق مصرفی آبگرمکن های برقی، در صورت خرید آبگرمکن برقی استاندارد، شاهد خواهیم بود که مصرف برق این دستگاه ها بسیار پائین بوده و عملا تفاوت زیادی با مدل های گازی ایجاد نمی نمایند.

قیمت آبگرمکن برقی نسبت به مدل های گاز سوز معمولا پائین تر بوده و انتخاب ارزان تری به شماره می روند. این دستگاه ها به علت ابعاد کوچکی که دارند به راحتی در مکان های کوچک قابل نصب و استفاده می باشند. بعلاوه هزینه تعمیرات و نگهداری مدل های برقی معمولا بسیار پائین تر از مدل های مشابه گازی است.

تمامی این عوامل دست به دست داده اند تا مصرف نمایندگان بتوانند انتخاب بهتری هنگام خرید آبگرمکن داشته باشند.

به علت فراوری این دستگاه ها در ظرفیت های مختلف، می توانند احتیاجهای اقشار مختلف را به خوبی پاسخ دهند. در ادامه به معرفی و نقد و آنالیز آبگرمکن های برقی خواهیم و مهم ترین مزیت های این دستگاه ها را زیر ذره بین خواهیم برد.

مزایای استفاده از آبگرمکن برقی

در جهانی امروزی، که فناوری، به ستون اصلی زندگی مدرن تبدیل شده است، انتخاب ابزارهای پیشرفته برای خانه ها اهمیت ویژه ای دارد. متاسفانه در بازار تاسیسات کشور شاهد حضور آبگرمکن هایی با تکنولوژی بسیار قدیمی و منسوخ شده هستیم. مهم ترین نقاط ضعف این دستگاه ها اتلاف انرژی زیاد، ایمنی پائین و طول عمر بسیار کوتاه آن ها است.

خوشبختانه آبگرمکن های برقی بارولی با بهره گیری از تکنولوژی روز جهان و استفاده از متریال با کیفیت، توانسته اند به طور کامل معایب ذکر شده را پوشش داده و تجربه آسایشی بی وقفه توام با ایمنی و صرفه جویی در هزینه ها را به ارمغان آورند.

امنیت بالای آبگرمکن های برقی

دستگاه آبگرمکن یکی از مهم ترین ضروریات هر خانه ای است. آبگرمکن های برقی احتیاجی به استفاده از سوخت های فسیلی ندارند. و برای گرمایش آب از المنت، بهره می گیرند.

این مسئله باعث گشت است که اولا نگرانی از بابت نشت گاز به محیط نداشته باشیم. بعلاوه احتیاجی به شیلنگ و لوله کشی گاز نخواهیم داشت.

دوما چون آبگرمکن برقی احتیاجی به دودکش ندارد و گازهای آلاینده فراوری نمی نماید می توان از این دستگاه ها در محیط های کوچک و بدون تهویه نیز استفاده کرد. گفتنی است که عدم فراوری گازهای آلاینده موجب می گردد ایمنی نصب و استفاده از این دستگاه ها نسبت به مدل های گاز سوز بسیار بالاتر باشد.

بهینه سازی انرژی، گامی برای صرفه جویی در هزینه ها

آبگرمکن های گازی موجود در کشور عمدتا دارای راندمان حرارتی بسیار پائینی هستند (در برترین حالت 60 درصد). این بدان معنی است که دستگاه های گاز سوز تنها 60 درصد از انرژی مصرفی خود را به گرمایش آب اختصاص می دهند و 40 درصد انرژی را به روش های مختلف هدر می دهند.

در خصوص آبگرمکن های برقی اما قضیه فرق دارد. در آبگرمکن های برقی به علت عدم احتراق، درصد زیادی از انرژی مصرفی تبدیل به گرمایش می گردد. در مدل های استاندارد این مقدار حتی به 98 درصد نیز می رسد.

آبگرمکن برقی یکی از پرمصرف ترین دستگاه های خانگی است که در بسیاری از خانه ها برای تأمین آب گرم استفاده می گردد. با افزایش هزینه های انرژی و نگرانی های محیط زیستی، استفاده هوشمندانه از این دستگاه اهمیت زیادی پیدا نموده است. مصرف بهینه انرژی در آبگرمکن برقی نه تنها باعث کاهش هزینه های برق می گردد، بلکه نقش مهمی در حفظ منابع انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای دارد.

مناسب برای فضای کوچک و خانه های آپارتمانی

آبگرمکن های برقی گزینه ای ایده آل برای فضاهای کوچک و خانه های آپارتمانی است. دلایل اصلی این موضوع عبارت اند از:

طراحی جمع و جور: آبگرمکن های برقی معمولاً در مقدار های کوچک و قابل نصب روی دیوار یا زیر سینک فراوری می شوند. این ویژگی باعث می گردد فضای کمی اشغال نمایند و برای آپارتمان های کوچک یا محیط هایی با محدودیت فضا مناسب باشند.

آبگرمکن های برقی برخلاف مدل های گاز سوز، به علت عدم احتیاج به تهویه یا دودکش باعث صرفه جویی در فضای نصب و کاهش هزینه های مربوط به تهویه می شوند.

آبگرمکن های برقی در حین کار صدایی فراوری نمی نمایند. که این ویژگی برای محیط های آپارتمانی که سکوت اهمیت ویژه ای دارد، بسیار مهم است.

قابلیت نصب و نگهداری آسان

قابلیت نصب آسان و نگهداری آسان یکی از مزایای برجسته آبگرمکن های برقی است که آن ها را به گزینه ای مناسب برای خانه ها و فضاهای مختلف تبدیل می کند. این ویژگی ها به ویژه در شرایطی که احتیاج به کاهش هزینه ها و زمان برای نصب و نگهداری داریم، اهمیت زیادی پیدا می کند.

آبگرمکن های برقی تنها احتیاج به یک منبع برق مناسب و اتصال به شبکه برق شهری دارند. این به معنای عدم احتیاج به تغییرات پیچیده در ساختار خانه است. این دستگاه ها برخلاف آبگرمکن های گازی که احتیاج به اتصالات گاز و سیستم های تهویه دارند، تنها به کابل برق متصل می شوند که فرایند نصب را سریع تر و ارزان تر می کند.

هزینه نگهداری کمتر، عمر تجهیزات بیشتر

آبگرمکن برقی نسبت به مدل گازی دارای طراحی ساده تر و قطعات کمتری می باشد. همین امر باعث می گردد هزینه استهلاک قطعات و دستگاه به مقدار چشمگیری کاهش پیدا کند.

بعلاوه به علت عدم استفاده از قطعات مکانیکی، خرابی اجزا و قطعات مختلف در این دستگاه ها به ندرت به چشم می خورد. این مسئله مهم باعث می گردد هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری از این آبگرمکن ها به مقدار چشمگیری کاهش یافته و آن ها را به گزینه ای مالی برای مصرف نمایندگان تبدیل نماید.

جمع بندی

با توجه به نقش مهم آبگرمکن در تأمین آب گرم، رعایت اصول نگهداری و تعمیرات دوره ای میتواند هزینه های احتمالی را کاهش داده و از خرابی های ناگهانی جلوگیری کند. آبگرمکن های برقی با طراحی مدرن خود، علاوه بر صرفه جویی در فضا، به بهبود کیفیت زندگی روزمره یاری می نمایند. با مراقبت صحیح، می توان از مزایای آبگرمکن برقی دیواری برای سال های طولانی بهره مند شد.

آبگرمکن های بارولی به علت بهره گیری از تکنولوژی روز، و استفاده از مواد اولیه با کیفیت می توانند احتیاجهای طیف وسیعی از مصرف نمایندگان را پوشش دهند. این دستگاه دارای گارانتی خدمات پس از فروش 24 ماهه و ضمانت مرجوعی 72 ساعته (برای اولین بار در کشور) هستند. جهت خرید این آبگرمکن ها، و مشاهده مدل های دیگر می توانید به وسیله سایت دمایار اقدام نمائید.

چقدر می پسندید؟

منبع: اتاق

به "راهنمای خرید آبگرمکن برقی دیواری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید آبگرمکن برقی دیواری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید