طرز تهیه چای خرمالو

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، چای خرمالو یک چای بسیار خوش ­طعم و فرق دارد. این چای مجذوب کننده می­ تواند در آغاز و خاتمه یک روز پر استرس به شما یاری کند. هم ­چنین این چای خاصیت درمانی دارد و می ­تواند برای دل­درد و بهبود مسائل گوارشی مفید باشد. زنجبیل در چای برای بهبود تهوع، اسهال دردهای معده و شکمی و نفخ مفید است. دارچین موجود در این چای برای کاهش فشار خون، بهبود گردش خون، کنترل قند خون و برطرف دردهای عضلانی موثر است. زردچوبه التهاب را برطرف می­ کند. خرمالو تنظیم کننده اسید معده است. آماده شدن این چای خوشرنگ نارنجی 30 دقیقه بیشتر زمان نمی ­برد و طعم تند و متفاوت آن تا مدت ­ها روی زبانتان می ­ماند. با طرز تهیه این چای همراه ما باشید.

طرز تهیه چای خرمالو

مواد لازم برای تهیه چای خرمالو

  • آب هشت پیمانه
  • زنجبیل (تازه و خرد شده) یک قطعه (حدود هشت سانتی متر)
  • چوب زردچوبه (خرد شده) یک قطعه (حدود هشت سانتی متر)
  • دانه فلفل سیاه (تازه) یک قاشق چای خوری
  • چوب دارچین شش عدد
  • خرمالو (اسلایس شده) دو عدد
  • عسل به اندازه لازم

طرز تهیه چای خرمالو

مرحله اول

آب، زنجبیل، زردچوبه، دانه­ های فلفل، چوب دارچین و اسلایس­ های خرمالو را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید مواد بین 20 تا 30 دقیقه روی حرارت باشند.

مرحله سوم

چای را از صافی بگذرانید و در یک قوری بریزید.

مرحله چهارم

چای را در فنجان­ یا کاسه بریزید. می­ توانید آن را با عسل شیرین کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه چای خرمالو

  • برای شیرین کردن این چای می ­توانید از شیرین ­کننده­ های متنوعی مانند شکر، عسل، استویا و … بهره ببرید.
  • چند اسلایس خرمالو برای تزئین کنار بگذارید.
  • می­توانید چای خرمالوی خنک شده و به دمای اتاق رسیده را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. قبل از مصرف آن را دوباره گرم کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه چای خرمالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چای خرمالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید