طرز تهیه چای خرمالو
به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، چای خرمالو یک چای بسیار خوش طعم و فرق دارد. این چای مجذوب کننده می تواند در آغاز و خاتمه یک روز پر استرس به شما یاری کند. هم چنین این چای خاصیت درمانی دارد و می تواند برای دلدرد و بهبود مسائل گوارشی مفید باشد. زنجبیل در چای برای بهبود تهوع، اسهال دردهای معده و شکمی و نفخ مفید است. دارچین موجود در این چای برای کاهش فشار خون، بهبود گردش خون، کنترل قند خون و برطرف دردهای عضلانی موثر است. زردچوبه التهاب را برطرف می کند. خرمالو تنظیم کننده اسید معده است. آماده شدن این چای خوشرنگ نارنجی 30 دقیقه بیشتر زمان نمی برد و طعم تند و متفاوت آن تا مدت ها روی زبانتان می ماند. با طرز تهیه این چای همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چای خرمالو
- آب هشت پیمانه
- زنجبیل (تازه و خرد شده) یک قطعه (حدود هشت سانتی متر)
- چوب زردچوبه (خرد شده) یک قطعه (حدود هشت سانتی متر)
- دانه فلفل سیاه (تازه) یک قاشق چای خوری
- چوب دارچین شش عدد
- خرمالو (اسلایس شده) دو عدد
- عسل به اندازه لازم
طرز تهیه چای خرمالو
مرحله اول
آب، زنجبیل، زردچوبه، دانه های فلفل، چوب دارچین و اسلایس های خرمالو را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید مواد بین 20 تا 30 دقیقه روی حرارت باشند.
مرحله سوم
چای را از صافی بگذرانید و در یک قوری بریزید.
مرحله چهارم
چای را در فنجان یا کاسه بریزید. می توانید آن را با عسل شیرین کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه چای خرمالو
- برای شیرین کردن این چای می توانید از شیرین کننده های متنوعی مانند شکر، عسل، استویا و … بهره ببرید.
- چند اسلایس خرمالو برای تزئین کنار بگذارید.
- میتوانید چای خرمالوی خنک شده و به دمای اتاق رسیده را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. قبل از مصرف آن را دوباره گرم کنید.