بی ضررترین شیرینی جهان را در خانه درست کنید

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، اگر دربه در در پی شیرینی ای می گشت که ضرر کمتری برای بدن داشته باشد و برای بچه ها و به خصوص آنهایی که اهل رژیم هستند مناسب باشد، درست کردن این شیرینی را امتحان کنید.

بی ضررترین شیرینی جهان را در خانه درست کنید

وبلاگ سفر به کانادا، درست کردن این شیرینی به فر و اجاق گاز نیازی نداشته و نیم ساعته آماده می گردد.

مواد لازم

200 گرم خرما بدون پوست و هسته

یک بسته بیسکویت ساده

100 گرم گردو

نیمه خرد شده 100 گرم

شکلات تخته ای

1. خرمای بدون پوست و هسته را در دستگاه خردکن بریزید و له کنید. گردو را هم به طور جداگانه آسیاب کنید. بیسکویت ها را هم در خردکن ریخته و به پودر بیسکویت تبدیل کنید.

2. خرما، گردو و بیسکویت را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیری یکدست درآید. این کار را با دست انجام دهید.

3. از مخلوط خمیری به دست آمده گلوله های کوچکی درست کنید و کناری بگذارید. شکلات تخته ای را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.

4. هرکدام از گلوله های خرمایی را در شکلات غلطانیده و روی آنها ترافل رنگی بپاشید. هرکدام از گلوله ها را بعد از روکش کردن با ترافل در کپسول کاغذی قرار دهید. وقتی همه گلوله ها آماده شدند، آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات رویه گلوله ها خودش را بگیرد.

فوت وفن

ذوب کردن شکلات به روش بن ماری به این ترتیب است که شکلات تخته ای را در کاسه ای ریخته و آن را داخل کاسه بزرگ تری که تا نیمه از آب پر شده قرار داده و به همان صورت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد. شکلات در اثر حرارت بخار آب ذوب می گردد.

از کجا بخریم؟

کپسول های کاغذی را در میزان های دلخواه از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. شکلات های تخته ای را هم از همین مکان ها خریداری کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "بی ضررترین شیرینی جهان را در خانه درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بی ضررترین شیرینی جهان را در خانه درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید