طرز تهیه براونی شکلاتی با شکلات سکه ای شیری سوربن
به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، کیک براونی شکلاتی یک شیرینی مطبوعی است که در قرن 19 در شیکاگو طراحی شد. اندازه آرد استفاده شده در کیک براونی شکلاتی از کیک های معمولی کم تر و بافت آن مابین کیک و بیسکوییت است. در ترکیب این کیک از گردو، بادام و سایر مغز ها استفاده می گردد.
مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی با شکلات سکه ای شیری سوربن
- شکلات سکه ای شیری سوربن 185 گرم
- کره کاله خرید آنلاین 125 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- شکر 200 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- آرد 150 گرم
- گردو خرد شده 50 گرم
- شکلات روکش دار سوربن 200 گرم
طرز تهیه براونی شکلاتی با سوربن
مرحله اول
برای تهیه براونی شکلاتی ابتدا قالب چهارگوش 20 سانتی متری را چرب نموده، با کاغذ پوشش دهید. روی کاغذ را نیز چرب کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و شکلات سوربن را مخلوط نموده، روی بخار آب یا داخل مایکروویو با دمای 450 درجه ذوب کنید. شکر و وانیل را اضافه نموده و با دور کند همزن، مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه نموده و بعد از هر بار افزودن تخم مرغ، مواد را مخلوط کنید و تخم مرغ دوم را اضافه کنید.
آرد و گردو را داخل مواد ریخته و از همزدن اضافه پرهیز کنید.
مرحله دوم
مایه براونی را داخل قالب پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید سپس قالب را از فر خارج نموده و پس از خنک شدن، بروانی را درون ظرفی مناسب قرار دهید. در ادامه رویه را روی آن پهن کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم گیرد سپس به ابعاد دلخواه برش داده و با میوه های تازه مثل توت فرنگی، موز و غیره سرو کنید.
این براونی را می توانید به مدت 4 روز در در دمای محیط در ظرف درب دار نگهداری نمایید.
منبع: کتاب کاله