طرز تهیه شاک شوکا؛ املت متفاوت تونسی

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه املت لذیذ شاک شوکا، به تونس در شمال آفریقا سفر خواهیم کرد.

طرز تهیه شاک شوکا؛ املت متفاوت تونسی

امروز در وبلاگ سفر به کانادا قرار است به کشور تونس در سواحل دریای مدیترانه سفر کنیم و طرز تهیه و دستور پخت املت مشهور شاک شوکا (shakshouka) را به شما آموزش دهیم.

شاک شوکا یا املت تونسی، نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و آفریقای شمالی است که برای پخت آن از سس گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، زیره سبز و تخم مرغ و سبزیجات موجود در تونس استفاده می گردد. شاک شوکا، صبحانه ای مفصل و دودی است که انرژی زیادی برای ادامه روز به شما می دهد.

مواد لازم

برای 2 نفر

  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز کوچک پوست کنده و نگینی خردشده
  • 1 عدد فلفل دلمه قرمز بزرگ که دانه های آن جدا شده و باریک، برش خورده باشد
  • 2 عدد حبه سیر پوست کنده و کاملا ریزشده
  • نصف قاشق چای خوری زیره سبز
  • نصف قاشق چای خوری پاپریکا
  • فلفل قرمز به اندازه لازم
  • 400 گرم گوجه فرنگی کنسروی به همراه آب که به قطعات بزرگ خرد شده باشد
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
  • 4 عدد تخم مرغ
  • گشنیز خردشده برای تزئین
  • نان تازه برای سرو

دستور پخت

1. فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. روغن را در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ و مناسب برای قرار گرفتن در فر بریزید و روی حرارت میانه، گرم کنید.

3. پیاز و فلفل دلمه را اضافه کنید.

4. گاز را کم کنید تا پیاز و فلفل به آرامی بپزند. گاهی آن ها را هم بزنید تا کاملا نرم شوند. این فرآیند، حدود 20 دقیقه به طول می انجامد.

5. سیر را اضافه کنید و سرخ کردن را به مدت 3 تا 4 دقیقه ادامه دهید تا کاملا نرم گردد.

6. زیره سبز، پاپریکا و فلفل قرمز را اضافه کنید و سرخ کردن را به مدت یک دقیقه ادامه هید.

7. گوجه فرنگی ها را داخل ماهیتابه بریزید.

8. برای مزه دار کردن، نمک و فلفل سیاه را به اندازه دلخواه اضافه کنید.

9. ترکیب داخل ماهیتابه را به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا سس کاملا غلیظ گردد.

10. با استفاده از پشت یک قاشق، چهار حفره در سس ایجاد کنید تا تخم مرغ ها را درون آن ها بیندازید.

11. تخم مرغ ها را آرام بشکنید و آن ها را داخل حفره های ایجاد شده در سس گوجه فرنگی بیندازید.

12. کمی نمک و فلفل سیاه بیشتر به آن اضافه کنید.

13. ماهیتابه را داخل فر بگذارید.

14. املت را برای 7 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند.

15. روی املت را با گشنیز تزئین نموده و بالافاصله با نان تازه سرو کنید.

ویدیو

دانلود ویدیو 720p | 360p

سفر به تونس با طعم شاک شوکا

املت در ماهیتابه با صدای جلز و ولز به سر میز شما آورده می گردد و تقریبا همواره گارسون به شما هشدار می دهد که مراقب باشید، خیلی داغ است. تخم مرغ های یک شاک شوکای عالی باید کاملا سفت و به رنگ زرد روشن باشند. در ابتدا بهتر است که تخم مرغ ها را با بقیه سس هم بزنید و سپس خوردن این املت لذیذ را آغاز کنید.

طعم منحصر به فرد و خوشمزه سس گوجه فرنگی، شاک شوکا را تا این حد خاص و محبوب نموده است. بوی گرم پاپریکا، فلفل قرمز و زیره، آن چنان شما را وسوسه خواهد نمود که یک نفس همه املت را خواهید خورد. معمولا یک شاک شوکا در رستوران های تونس برای دو نفر کافی است، اما اگر حسابی گرسنه هستید و می خواهید یک صبحانه مفصل نوش جان کنید، برای هر نفر، یک پرس املت تونسی سفارش دهید.

آیا تا به امروز پیروز شده اید غذاهای بین المللی ارائه شده در مجموعه سفر در آشپزی را طبخ کنید؟ از غذاهای خود عکس بگیرید و با تگ کردن وبلاگ سفر به کانادا، تصاویر خود را در اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید. بعلاوه می توانید در بخش نظرات همین مقاله، از تجربیات خود درباره غذاهای تونسی یا سفر خود به تونس بنویسید.

منبع: کجارو / lonelyplanet

به "طرز تهیه شاک شوکا؛ املت متفاوت تونسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شاک شوکا؛ املت متفاوت تونسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید