نان سیر ترد و خوشمزه با نان تست
به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، نان سیر یکی از نان های بسیار پر هوادار و محبوب در رستوران ها است که شما می توانید به راحتی برای مهمانی ها در خانه تهیه کنید.
نان سیر با نان تست یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه نان سیر است که خیلی سریع تهیه می گردد و شما می توانید آن را با فر و بدون فر در خانه تهیه کنید. در این دستور پخت هر دو روش را به شما یاد خواهیم داد. از نان تست تازه بهره ببرید. اندازه سیر استفاده شده در این رسپی دلخواه است و می توانید کم و زیاد کنید. اگر در فصل سیر تازه هستید می توانید از برگ سیر نیز استفاده نمایید. با وبلاگ سفر به کانادا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان سیر با نان تست
- کره 50 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- سیر 4 تا 5 حبه
- آویشن 1 قاشق مرباخوری
- پنیر پیتزا به اندازه لازم
- پنیر پارمزان 1 قاشق غذاخوری در صورت دلخواه
- جعفری به اندازه لازم
- نان تست 6 عدد
طرز تهیه نان سیر با نان تست
مرحله اول
ابتدا باید کره را داخل مایکروفر یا روی حرارت مستقیم قرار دهید و ذوب کنید. سیر ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و یا می توانید از پوره کن استفاده و به کره اضافه کنید و هم بزنید. جعفری را پاک و تمیز کنید و داخل کره و سیر بریزید.
مرحله دوم
حالا آویشن و نمک و فلفل سیاه و پنیر پارمزان و روغن زیتون را به مواد فوق اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست گردد. سپس نان تست ها را داخل سینی فر از قبل چرب شده یا تابه دو طرفه یا معمولی بچینید و از مواد سیر روی نان به طور یکدست پخش کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید خوب نان را پوشش دهید. سپس کمی پنیر پیتزا رنده شده روی نان تست ها بریزید و در تابه را بگذارید و روی شعله میانه به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید تا نان ها حسابی برشته و پنیر ذوب گردد.
مرحله چهارم
برای پخت در فر نیز باید نان ها را داخل سینی چرب شده با کاغذ روغنی قرار دهید. به اندازه دلخواه پنیر پیتزا رنده شده اضافه و 10 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب گردد. در خاتمه گریل را روشن کنید تا روی نان سیر طلایی گردد، دقت کنید حتما باید فر را از قبل گرم نموده باشید. برای داشتن غذاهای فست فودی، یک غذای لذیذ با قارچ و مرغ را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه نان سیر با نان تست
- می توانید پنیر پارمزان را حذف کنید.
- به جای جعفری از سبزیجات معطر بهره ببرید.
- در فر برقی یا توستر نیز می توانید این غذا را تهیه کنید ولی دما را روی 160 بگذارید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ در 5 دقیقه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا