مصرف روزانه نان و غلات ، کمبود ویتامین D را جدی بگیرید

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با تغذیه روزهای کرونایی و نیازهای بدن، نکاتی را متذکر شد.

مصرف روزانه نان و غلات ، کمبود ویتامین D را جدی بگیرید

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا از مهر، احمدرضا درستی با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، گفت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا نموده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند.

وی اضافه نمود: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما یاری می نماید.

مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید نمود: افراد باید بین 6 تا 11 واحد (هر واحد 30 گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف نمایند.

وی ادامه داد: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی باعث می گردد که ویتامین C مورد احتیاج بدن تأمین گردد.

درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، گفت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد احتیاج بدن را تأمین کند.

منبع: جام جم آنلاین

به "مصرف روزانه نان و غلات ، کمبود ویتامین D را جدی بگیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف روزانه نان و غلات ، کمبود ویتامین D را جدی بگیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید