مصرف روزانه نان و غلات ، کمبود ویتامین D را جدی بگیرید
به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با تغذیه روزهای کرونایی و نیازهای بدن، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا از مهر، احمدرضا درستی با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، گفت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا نموده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند.
وی اضافه نمود: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما یاری می نماید.
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید نمود: افراد باید بین 6 تا 11 واحد (هر واحد 30 گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف نمایند.
وی ادامه داد: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی باعث می گردد که ویتامین C مورد احتیاج بدن تأمین گردد.
درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، گفت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد احتیاج بدن را تأمین کند.
منبع: جام جم آنلاین