روش تهیه پلویی رنگارنگ برای خاص ترین مهمانی ها
به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، وقتی قرار است برای یک مهمانی رسمی میزی پر از غذاهای متنوع بچینید، اولین کار، انتخاب غذاهایی است که هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زیبایی برخوردار باشند. پلوی رنگارنگ هر دوی این ویژگی ها را دارد.
این پلوی رنگارنگ یک باغچه بهاری میان میز شماست.
مواد لازم
4 پیمانه برنج آبکش شده
500 گرم فیله مرغ
4 عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد)
یک ق س زعفران آب نموده
یک پیمانه خلال بادام
یک پیمانه خلال پسته
150 گرم کره
یک پیمانه نخودسبز خام (آب پز کنید)
یک پیمانه ذرت کنسروی
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم
1. فیله های مرغ را در کاسه ای بریزید و پس از آغشته کردن با نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران به مدت یکی، دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
2. فلفل های دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد نموده، کمی با کره تفت دهید. خلال های پسته و بادام را هم در کره تفت داده و آماده کنار بگذارید.
نکته: اگر دوست دارید فلفل ها و خلال های پسته و بادام نرم تر شوند، می توانید آنها را حین دم کردن، لابه لای برنج بریزید. برنج را آبکش کنید و بگذارید به روش معمول دم بکشد. در این فاصله مرغ ها را هم با کمی آب بگذارید تا بپزند.
3. در مرحله سرو کردن می توانید مرغ ها را کنار دیس گذاشته و فلفل های دلمه ای و نخود و ذرت را با خلال های پسته و بادام مخلوط نموده و لابه لای برنج بکشید یا به دلخواه روی برنج را با این مواد تزئین کنید.
فوت وفن
برای پخت مرغ ها نیازی به ریختن آب زیاد نیست. بگذارید مرغ با آب کم و روی شعله ملایم اجاق گاز پخته و کمی هم برشته گردد.
یه جور دیگه
به جای استفاده از نخودسبز خام می توانید از نوع کنسروی آن بهره ببرید. به این صورت سرعت کار بالا می رود. ضمناً کنسرو مخلوط سبزیجات شامل هویج، نخودسبز و ذرت هم انتخاب خوب و سریعی است.
منبع: همشهری آنلاین