سوپ غلیظ کدومسما

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، کدو مسما برای فصل پاییز و زمستان است. بنابراین، تهیه سوپ غلیظ و گرم با این خوراکی در روزهای سرد زمستان بسیار دلچسب به نظر می رسد.

سوپ غلیظ کدومسما
  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک قاشق چایخوری روغن کانولا
  • ¼ پیمانه پیاز خرد شده
  • 340 گرم کدو مسما
  • نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
  • ¾ قاشق چایخوری پودر کاری
  • نصف پیمانه ماست یونانی
  • نصف قاشق چایخوری آویشن تازه
  • فلفل سیاه
  • کراکر خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1- در یک قابلمه میانه، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. سپس کدوهای خرد شده، آب مرغ و پودر کاری را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بمانند.

2- ماست و آویشن خرد شده را اضافه کنید.

3- سوپ را در کاسه بکشید و با ماست تزئین کنید. روی آنها فلفل و کراکر خرد شده بریزید و گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 448
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 24 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 70 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • قند: 30 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 460 میلی گرم
  • پتاسیم: 828 میلی گرم
  • کلسیم: 303 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "سوپ غلیظ کدومسما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ غلیظ کدومسما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید