طرز تهیه خوراک سیرابی

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، سیرابی از انواع غذاهای مقوی است که مخصوصا میان قدیمی ترها بسیار پرطرفدار است. از سیرابی می توانید در تهیه انواع سوپ و خوراک بهره ببرید. قبل تر ما طرز تهیه سوپ سیرابی مجلسی به روش یونانی ها و اینبار این مقاله قصد داریم طرز تهیه خوراک سیرابی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خوراک سیرابی

به خاطر خواص زیاد این خوراک، بهتر است حداقل ماهی یکبار تا دوبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید. پس این غذای پرخاصیت را در برنامه غذایی ماهانه تان جا دهید.

مواد لازم برای تهیه خوراک سیرابی

  • سیراب شیردان یک دست کوچک
  • پیاز یک عدد
  • سیر دو حبه
  • لوبیا چیتی نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری
  • نمک، ادویه، دارچین، آبلیمو و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خوراک سیرابی

مرحله اول

ابتدا برای تمیز کردن سیرابی، آن را به 4 قسمت برش بزنید، سپس میزانی آب داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید.

حرارت شعله را خاموش نموده و هر تیکه از آن را داخل آب قرار دهید.

در قابلمه را ببندید، بعد از یک دقیقه سیرابی را از قابلمه خارج کنید. دقت کنید که اگر سیرابی را زیاد داخل آب قرار دهید، پخته شده و نمی توانید آن را تمییز کنید.

به یاری فرد دیگری، دو طرف سیرابی را محکم بکشید تا صاف گردد سپس به یاری یک چاقو به صورت رفت و برگشت روی سیرابی را خراش دهید تا زردی از سطح سیرابی جدا شده و به سفید مایل به صورتی تبدیل گردد.

اگر سیرابی تمییز نشد، دوباره آن را به مدت 1 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سیرابی را تمییز کنید.

تکه های سیرابی را داخل آب سرد قرار دهید و آن را به خوبی بشویید. قسمت داخلی سیرابی را نیز با یاری دست خوب تمییز کنید.

مرحله دوم

بعد از این که سیرابی کاملا تمییز شد، در یک قابلمه به میزان ای که روی سیرابی را بگیرد، آب بریزید.

سپس پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و سیر را نیز به صورت خلالی خرد کنید و به سیرابی اضافه کنید.

ادویه، نمک، زردچوبه و دارچین را به سیرابی اضافه نموده و در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیرابی خوب نرم شده و بپزد.

مرحله سوم

در یک قابلمه جدا لوبیا چیتی ها را کاملا بپزید. سیب زمینی ها را نیز حبه حبه خرد نموده و با کمی ادویه، نمک، فلفل و رب تفت دهید.

لوبیا و سیب زمینی را به سیرابی اضافه نموده و زمانی که می خواستید قابلمه را از شعله بردارید، میزانی آبلیمو اضافه کنید.

خوراک سیرابی آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خوراک سیرابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک سیرابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید