طرز تهیه چیپس ترتیلا با سس سالسا

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، ترتیلا یک نان کوچک و مکزیکی است که تقریبا همراه با بیشتر غذا های مکزیکی سرو می گردد. علاوه بر نان ترتیلا، چیپس ترتیلا نیز دارای هواداران زیادی است که به راحتی می توانید در خانه درست نموده و همراه با سس سالسا میل کنید.

طرز تهیه چیپس ترتیلا با سس سالسا

برخی از ما برای جلوگیری از خوردن تنقلاتی مانند چیپس و بستنی از خریدن آن ها و نگه داشتن در خانه صرف نظر می کنیم بنابراین با درست کردن ترتیلا به روش خانگی به میزان احتیاج ترتیلا آماده نموده و از سالم بودن آن مطمئن شوید. می توانید این چیپس را در مایکروفر، داخل تابه و فر درست کنید، اگرچه طعم این چیپس با روغن بهتر است اما کسانی که دارای رژیم غذایی و نگران کالری مصرفی شان هستند، می توانند حتی بدون احتیاج به میزان کمی روغن از طریق فر ترتیلا درست نمایند و با خیال راحت تری میل نمایند.

مواد لازم برای تهیه چیپس ترتیلا

  • آرد ذرت یک و نیم پیمانه
  • آرد گندم یک و نیم پیمانه
  • آب یک و نیم پیمانه
  • روغن یک سوم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز یک دوم قاشق چای خوری
  • پاپریکا یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس سالسا

  • گوجه فرنگی 10 عدد
  • پیازچه سه عدد
  • سیر دو حبه
  • گشنیز خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه چیپس ترتیلا

مرحله اول

ابتدا آرد ذرت، آرد گندم، نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده و 2 تا 3 بار الک کنید تا صاف و یکدست گردد.

آرد را در یک سینی بزرگ ریخته، وسط سینی را خالی نموده و روغن می ریزیم. آرد و روغن را از طریق یک قاشق هم می زنیم سپس یک پیمانه آب ولرم به مخلوط اضافه و آغاز به ورز دادن خمیر می کنیم، خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم تا نرم و یکدست گردد.

در ادامه خمیر را داخل یک کاسه ریخته، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در محیط نسبتا گرمی قرار دهید.

مرحله دوم

بعد از استراحت خمیر، ادویه های دلخواه تان را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا تمام ادویه ها به صورت یکنواخت داخل خمیر پخش شوند.

روی یک تخته چوبی کمی آرد ریخته، میزانی از خمیر را جدا کنید و از طریق یک وردنه، طوری که ضخامتش 1 تا 2 میلی متر گردد، پهن کنید سپس با یک قالب گرد، خمیر را به شکل دایره در بیاورید.

خمیر را به 6 قست مساوی تقسیم کنید.

مرحله سوم

میزانی روغن داخل یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ گردد سپس خمیر ها را داخل تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید. دقت کنید که چیپس ها خیلی سریع سرخ می شوند پس مراقب باشید نسوزند.

از طریق یک دستمال کاغذی روغن چیپس ها را بگیرید و داخل ظرفی مناسب سرو کنید.

برای درست کردن چیپس ترتیلا با فر، فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت از قبل آماده کنید، خمیر ها را داخل قالب فر قرار داده و به محض تغییر رنگ آن ها را برگردانید.

چیپس ترتیلا را معمولا با سس سالسا میل می نمایند.

طرز تهیه سس سالسا

روی گوجه فرنگی ها را از طریق چاقو برش دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید، پس از خنک شدن پوست آن ها را بکنید.

گوجه فرنگی، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید تا پوره یکدستی به دست آید سپس داخل یخچال قرار دهید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه چیپس ترتیلا با سس سالسا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیپس ترتیلا با سس سالسا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید