دلمه پیاز: انتخابی متفاوت برای دلمه دوستان

به گزارش وبلاگ سفر به کانادا، دلمه پیاز از انواع دلمه هایی است که پس از یک بار تجربه، به فهرست همیشگی دلمه های شما اضافه خواهد شد.

دلمه پیاز: انتخابی متفاوت برای دلمه دوستان

اگر از هواداران دلمه هستید، حتما با انواع دلمه های فلفل، بادمجان، گوجه و برگ مو آشنایی دارید. اما تهیه دلمه پیاز می تواند تجربه تازه ای برای شما دلمه دوستان باشد. این غذا محبوب کسانی است که علاقه مند به تجربه مزه های نو هستند. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا با دستور تهیه دلمه پیاز آشنا شوید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • پیاز: 4 عدد
  • گوشت چرخ شده: 250 گرم
  • لپه: نصف پیمانه (از 2 ساعت قبل خیسانده گردد.)
  • برنج: نصف پیمانه (از نیم ساعت قبل خیسانده گردد.)
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری، زردچوبه، سماق، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • زعفران دم نموده: به مقدار دلخواه
  • نعنا خشک: 4 قاشق غذاخوری
  • زرشک: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه دلمه پیاز

یک پیاز برای مواد داخل دلمه و سه پیاز به جامانده را برای قرار دادن مواد شکم پر کنار بگذارید.

آماده سازی پیازهای شکم پر

برای تهیه دلمه پیاز، پیازها را از وسط به دو نیم نموده و در آب در حال جوش بیندازید. بعد از گذشت 4 الی 5 دقیقه، که پیازها کمی جوشید و لایه های آن کمی نرم شد از آب جوش بیرون بیاورید و لایه های آن را جدا کنید.

آماده سازی مواد داخل دلمه پیاز

برای مواد داخل دلمه، در یک ماهیتابه یک پیاز را نگینی خرد نموده و در روغن تفت دهید تا طلایی گردد. بعد 250 گرم گوشت چرخ نموده به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس یک قاشق چای خوری ادویه کاری، یک قاشق چای خوری زردچوبه، یک قاشق چای خوری پاپریکا، یک قاشق غذاخوری سماق و نمک اضافه کنید و تفت دهید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب انار نیز به گوشت اضافه و زیر و رو کنید.

نصف پیمانه لپه را که از 2 ساعت قبل در آب خیسانده اید را پخته و بعد از پخت، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

نصف پیمانه برنج را که از قبل خیس نموده اید به مواد داخل ماهیتابه اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید. سپس به میزان نصف پیمانه، آب اضافه کنید تا برنج کمی نیم پز گردد. زمانی که آب مواد گوشتی کشیده شد، یک چهارم پیمانه زرشک به همرا 4 قاشق غذاخوری نعنا خشک نیز به آن اضافه کنید. بسته به ذائقه خود می توانید برای ترش شدن مواد از رب نارنج بهره ببرید.

پیچیدن و تهیه دلمه پیاز

کف قابلمه را با برش های سیب زمینی بپوشانید. ورقه های پیاز را نیز از وسط برش بزنید و داخل آن را با مواد دلمه پر کنید و سپس آن را ببندید و کنار هم در قابلمه بچینید.

برای تهیه سس دلمه پیاز، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به همراه 1 قاشق غذاخوری رب انار داخل روغن بریزید و تفت دهید. کمی زردچوبه و مقداری نمک به آن اضافه کنید و سپس 2 پیمانه آب داخل آن بریزید و اجازه دهید تا سس به جوش بیاید. در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم نموده را نیز به سس بیفزایید.

زمانی که سس به جوش آمد، آن را روی دلمه ها بریزید و یک بشقاب روی دلمه ها قرار دهید و 2 ساعت درب قابلمه را ببندید تا دلمه ها کاملا پخته گردد. دلمه پیاز آماده سرو است.

پیشنهاد دیدنی: خوشمزه ترین دلمه برگ مو ترکی را ببینید.منبع: پیام دلتا

به "دلمه پیاز: انتخابی متفاوت برای دلمه دوستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلمه پیاز: انتخابی متفاوت برای دلمه دوستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید